Betaalmethoden

iDeal

Met iDEAL betaal je snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Dit is de gemakkelijkste manier van betalen op het internet. iDEAL kan direct gebruikt worden als je internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, de zogeheten Issuers.

PayPal

PayPal is een betaalmogelijkheid waarmee je met behulp van alleen een e-mailadres, veiliger en gemakkelijk online betalingen kunt ontvangen en verzenden. Het is met PayPal ook mogelijk om je bankrekening of creditcard te koppelen. Naast online via je pc kan je uiteraard ook mobiel via je telefoon of tablet met PayPal winkelen en betalingen doen.

Bankoverschrijving

Uiteraard is het ook mogelijk om de betaling handmatig over te maken. Kies hievoor tijdens het uitchecken de methode overboeking. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer twee dagen.

Bancontact

Het proces van een elektronische betaling verloopt via een aantal spelers, waaronder Bancontact. Geen gedoe meer met bankkaarten of digipass. In webshops die mobiel betalen met Bancontact aanbieden, betaal je voortaan snel en eenvoudig tot €500 per transactie.

Creditcard 

Wij accepteren creditcard betalingen van Visa, Mastercard en American Express. Na het plaatsen van uw bestelling hoeft u alleen maar uw betaling te autoriseren.