Coni | Barnsteen ketting | Kids | Cognac | 38cm

€22,99
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten

Coni barnsteen ketting kids. Deze geliefde kettingen van barnsteen zijn handgemaakt. Barnsteen (ook wel amber genoemd) is versteend hars van naaldbomen en heeft een pijnstillende, ontstekingsremmende werking. Door de steen op de huid te dragen wordt de steen verwarmd en kan de huid het vrijgekomen barnsteenzuur opnemen. 

De kettinkjes zijn er in drie kleuren (cognac, multi colour en vanille) en hebben een gemakkelijke draaisluiting. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 32 cm (baby), 38 cm (kids) en 45 cm (adult). Na verloop van tijd kunnen de knoopjes tussen de kralen iets strakker worden getrokken waardoor de ketting iets groter wordt.

Leg de ketting niet in de directe zon omdat barnsteen hierdoor bros kan worden. Wil je de ketting reinigen? Spoel hem dan af met water, gebruik geen zeep of andere reinigingsmiddelen. Vermijd contact met parfum en andere verzorgingsproducten.

Let op: Barnsteen sieraden bevatten kleine onderdelen. Laat om deze reden kinderen onder de drie jaar de sieraden niet dragen zonder toezicht van volwassenen.

Leuk in combinatie met het bijpassende armbandje!